1. recenzní výtisky!

17. června 2014 v 18:36 | Eliza |  Recenze knih
Vážení! Je to tady! První recenzní výtisky dorazily!
V euforii toho, že jsem dostala knihy se s vámi o tuto novinku musím podělit! :D
Jelikož mám foťák pouze na mobilu a to je kvalitka ála 2Mpx (ne, nedělám si srandu xD), omluvte kvalitu fotek, ale snad to nebude tam moc poznat ;)
Knížky se musí zrecenzovat do měsíce, ale jelikož mám rozečtený třetí díl Hex Hall, pravděpodobně začnu číst první z nich až koncem tohoto týdne. Doufám, že to stihnu xD



Nebudu už dále zdržovat, tady jsou fotky ;)



Tak a ještě zásadní otázka: Ktetou knížku mám číst jako první? :D Na kterou byste si recenzi přečetli raději dříve? :)

P.S. Adresu atd. jsem na balíku skutečně začernila já xD A ten papír na třetím obrázku je oznámení o tom, co je v balíku, kdo to poslal apod, takové ty doklady k balíku ;)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eamane Eamane | Web | 17. června 2014 v 18:48 | Reagovat

Zrecenzuj nejdřív Hon, ten jsem ještě taky nečetla a recenze na něj jsou rozporuplné :) ...

2 Eliz Eliz | Web | 17. června 2014 v 21:27 | Reagovat

Hon! Bezpochyby Hon, zrovna ho čtu, už jsem někde kolem 240 stránky a je to prostě bezva. Asi taky napíšu recenzi

3 Angela QuickBow Angela QuickBow | E-mail | Web | 18. června 2014 v 8:28 | Reagovat

Ja by som bola za Osudovú príťažlivosť, lebo to vyzerá lepšie, ale neviem, nepoznám ani jednu z tých kníh :D Takže budem rada za obe :)

4 Mayline Mayline | Web | 18. června 2014 v 10:26 | Reagovat

Jsou obě skvělé :) Osudová přitažlivost je podle mě víc vtipná a HON akčnější :)

5 Abigail Abigail | Web | 18. června 2014 v 17:08 | Reagovat

Obě vypadají skvělé, ale ni jednu jsem nečetla a tak nevím, jak poradit =)

6 Kačíí Kačíí | Web | 18. června 2014 v 18:06 | Reagovat

O obou jsem slyšela a nejdřív bych si přečetla Hon, ale je to na tobě, na co máš větší chut... :-)  :-) Moc se těším na tvou recenzi :-)  :-)

7 Ella Monurová Ella Monurová | E-mail | Web | 18. června 2014 v 18:31 | Reagovat

Obě dvě knížky znám, ale ještě jsem je nečetla. Vybrala sis dobře:) Já bych si nejdříve přečetla Osudovou přitažlivost, ale jak říká Kačíí záleží na tom, na co máš větší chuť:)

8 Keisu Keisu | 18. června 2014 v 20:08 | Reagovat

Nejdřív Osudovou přitažlivost, dej na bráchu :P

9 Eliza Eliza | Web | 18. června 2014 v 20:10 | Reagovat

Děkuji všem za "hlasy", začala jsem číst Hon :D Na Databázi je hodnocený dobře, ale taky jsem zahlédla různé názory a bylo by asi dobré si udělat svůj :) Ale Osudová přitažlivost taky bude xD

10 Kikča Kikča | E-mail | Web | 18. června 2014 v 20:41 | Reagovat

HON mám doma... :-D koupila jsem si ho..
Musíš si to přečíst je to skvělá knížka!!! :-D
Jinak blahopřeji.. :-)

11 Casion Casion | Web | 20. června 2014 v 14:00 | Reagovat

Som zvedavá čo povieš na knihu Hon, už som na ňu čítala asi dve-tri recenzie tak ma zaujíma, čo na to povieš :D

12 Scriptie Scriptie | Web | 23. června 2014 v 14:26 | Reagovat

Jé, ty knihy jsou nádherné! Znáš takový ten pocit, když vidíš jakoukoli knížku a z nějakého důvodu si jí hned musíš přečíst? :-D

13 LussyNda LussyNda | Web | 24. června 2014 v 19:02 | Reagovat

hm tot otazka :-) ale podle obalu vypadají všechny dobře :-)

14 Kaisa FireFlie Kaisa FireFlie | E-mail | Web | 25. června 2014 v 12:24 | Reagovat

Hon, protože jsem přišla na to, že ho strašně nutně ptořebuji a nepřežiju bez něj. A nějaký ten obecnější názor by se doopravdy hodil. :) Fíha, tu spolupráci ti moc přeju, je to skvělé, že konečně znám také někoho takhle slavného, doopravdy. :)

15 Kate Kate | E-mail | Web | 27. června 2014 v 16:54 | Reagovat

Náhodou, tím, jak jsou fotky malé, nižšíkvalita nejde vidět. ;) A Hex Hall je super. :) S pořadím knih ti neporadím. :D Já sama si obě knihy chci vzít k recenzi, ale teď mám jiné plány. :P
A jedna otázka - knihy jsou paperbacky?

16 Eliza Eliza | Web | 27. června 2014 v 17:39 | Reagovat

[15]: Jop, obě :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama